För din inre mobilfotograf

Som lite sådär lagom sidosysselsättning så ägnar jag ju en del tid åt att peta ihop topplistor på en ny sida som heter Advized, en plats för oberoende experter att dela med sig av sin kunskap.

Senaste upplagan topplista från mig handlar om bästa mobilkameran du kan hitta för pengarna och tro mig, på marknaden numer finns det betydligt bättre saker än den här iPhone 7 plus som råkade hamna på bild…!

iPhone 7 plus mobilkamera

Länken där ger för övrigt en liten ekonomisk kickback till mig när ni klickar på den, en liten fördel för mig med att bidra till sidan ovan så att säga.

Topplistans förstaplats där, Huawei Mate 20 Pro finns dessutom i testlabbet för mitt andra lilla sidoprojekt, Teknik med Ewenson, där den skall genomgå en lagom dos tester innan det kommer ett test på den här så småningom…!

Nyfiken på att få reda på mer om Huawei Mate 20 Pro? Spana då in Teknik med Ewenson på YouTube, Instagram samt Facebook!

2 svar

  1. Ännu bättre blir det dessutom om du använder en app som gör att du kan få en rå-fil (som t.ex Camera+). Då blir det riktigt spännande att fota mobilt!

    1. Helt sant! Synd att jag så sällan kommer ihåg det när det faktiskt kan vara användbart…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.