Poddtips i sommarvärmen

Såhär i tider när flödet utav olyssnade poddar ändå växer sig orimligt långt, då kan man ju lika väl börja lyssna in en ny. Varför inte liksom? Varför inte fylla på den redan långa kön?

Bakgrunden till det hela är att jag råkade höra att en utav deltagarna i En podd om teknik gjort en annan podd, en lite mer random och skön podd sådär. Dess namn? Till den det berör eller kort och gott TDDB, vilket bör vara sökbart för er som inte är fullt lika Apple-skadade som mig.

Fördel i lite lagom långa (korta?) avsnitt á halvtimmen eller så. Perfekt för kortare barnvagnspromenader med hörlurarna i öronen. Varning för mer eller mindre omfattande göteborgshumor dock, eftersom båda deltagarna i podden är just göteborgare. Eller som de själva säger:

Till den det berör är ett samtal mellan två goda vänner från Sveriges framsida. Ibland blir det sjukt kul, ibland allvarligt eller plågsamt skämmigt – huller om buller, högt och lågt men alltid med en vänskaplig käftsmäll! Vi snackar om det som stör oss, det som berör oss och om sånt som muntrar upp tillvaron.

Hittills har det utkommit tre avsnitt och på fredag är det dags för nästa, så lyssna in vid tillfälle och bedöm (fördöm?) med fördel sedan min rekommendation!

Fler bra tips på lättsamma och korta poddar? Kommentarsfältet nedan är öppet för förslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.