Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Tredje gången gillt?

Ämnet Lecab och deras kundomhändertagande har vi ju diskuterat förut. Lite för många gånger. Ändå gör jag nu ännu ett försök till att få ihop en provkörning. Tredje gången gillt eller sådär?

Varför kan man då undra?

Därför kan man konstatera. Škoda Fabia combi. Väldigt förmånligt prissatt bil. Endast (?) 1895 kr/mån för en tillräckligt välutrustad snikbil. Viss skillnad mot det mesta annat vi har testat och tittat på.

Egentligen hade vi ju nästan bestämt oss helt för en Opel Astra Sports Tourer. Rent av så pass mycket att vi begärde en offert utav nya handlaren i stan. Det var några veckor sedan nu och inte ett pip har vi hört, trots att vi lämnade tämligen komplett uppsättning kontaktuppgifter.

Inte okej…

Så, efter att ha kikat på en kollegas Škoda Octavia lite snabbt idag igen så började vi spåna och spana. Och med vi menar jag givetvis jag.

Vad det verkar så är Škoda Fabia combi en relativt stor liten bil, med viss brasklapp för hur väl man kan sitta med monterade barnstolar då. Ett ganska viktigt ämne. Trots allt blev den tillräckligt intressant för att vi skall vilja titta närmare på den och därmed utsätta oss för Lecab ännu en gång.

Nytt försök till att skicka in begäran om provkörning är gjord och nu får vi se om vi hinner få ett svar innan vi har ett naturligt ärende till det området utav stan. Jag är skeptisk men på något märkligt sätt ändå lite hoppfull…

Gillar vi det vi ser, så går det ju trots allt att beställa bil via nätet numera. Komplett med ångerrätt enligt distansköplagen och allt!


Föregående

Den tiden utav året

Nästa

Nästan rätt…

  1. Christian

    Haha, ångerrätten ja, många färgprover kan det bli 😉

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: