En hyllning

Idag är det mors dag. En dag väl värd all eftertanke och framförallt, en dag att uppskatta dels sin egna mor men även mödrarna till mina två barn. Utan dem hade livet varit så mycket fattigare på alla sätt och vis!

I år firar vi dessutom Diana lite extra mycket, eftersom det är vår första riktiga mors dag tillsammans, även om vi firade i smyg lite förra året när vetskapen om graviditeten var ganska färsk.

Nu har vi våran fantastiska lilla dotter här hos oss sedan ganska exakt fyra månader tillbaka. En dotter som kom till världen med dunder och brak, på sitt egna lilla sätt och vis.

Många timmars värkarbete avslutas med ett urakut kejsarsnitt och där tillhörande komplikationer. Först efter två timmar kunde mor & dotter återförenas i ett känslosamt ögonblick.

Nu, fyra månader senare, så har jag inte längre bara en stark kvinna i hemmet utan istället två. Två starka kvinnor av olika ålder men med lika starka viljor. Två starka och kärleksfulla kvinnor som kompletterar mitt liv alldeles utmärkt!

Så, härmed hyllar jag såväl min egna mor, sonens mor samt Diana, Junis mor! Det här är er dag och jag hoppas ni känner er uppskattade inte bara idag utan 365 dagar om året, alla år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.