Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Tänka sig

Det här med skräpmat känns alltid som en så mycket bättre idé i förväg, när det är på idéstadiet, än när man faktiskt sitter där med den.

För någon dag sedan, när jag konstaterade att den där kebabtallriken från svenska klassiker i centralhallen på Stockholm C, faktiskt såg hyfsat aptitlig ut, då kändes det som ett strålande sätt att avrunda varvet på Uppsala med just en sådan innan det var dags att ta kväll i Hagalund.

Matstund på tjänstetåg

Matstund på tjänstetåg

Att det dessutom gick ruskigt raskt att få den serverad gjorde knappast saken sämre, även om mängden ambition från personalen var i samma typ av bottenliga som på det där burgarhaket i New York jag alltid refererar till som det sämsta jag upplevt.

Gyrostallrik

Gyrostallrik alá Svenska klassiker

Mängden mat kan man ju inte direkt klaga på heller. Förhållandevis vällastad frigolitkartong som langades upp på disken. Såväl köttstrimlor som pommes var dessutom godkända såväl till smak som konsistens, sådär godkänt som det blir på liknande ställen.

Men precis lika lockad jag var i förväg, lika ointresserad av den var jag när jag väl satt med den.

Nu är ju inte jag den som är den som kastar mat i första hand, så även om den kändes sådär lockande så gick den ju ner. Men nej. Det lär inte bli snart igen, inte ens om det känns lockande i förväg.

Tacka vet jag egna matlådor. Synd det skall vara sådant projekt att ta med sig två matlådor inför just den här turen. Lite för mycket logistik kring det hela helt enkelt.

Frågan är ju då bara, vad tusan skall man äta efter ett slitsamt varv på Uppsala, nu när jag tröttnat en hel del på salladsplock och kebab uppenbarligen var en sådär bra idé?

Ack dessa I-landsproblem…


Föregående

Första ronden

Nästa

Gratis är gott!

3 kommentarer

  1. Christian

    Det där med mat och sömn är väl de ständiga problemen vi har som lokförare. Kan inte rekommendera pannbiffar från ovan nämnda mathak, sega och med osmakliga hårda bitar i.

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: