November. Grått, mörkt och eländigt. På det en fantastisk variation utav turer på jobbet. Motivationen den flödar sådär fullkomligt. Verkligen. Eller något.

Knappar och reglage

Diverse knappar och reglage i Rc6-hytten

Det märks mer än väl i bildarkivet att november är en omotiverad månad. Lade in en första undermapp där i fredags, den 11/11. Idag blir det en andra, med bilden ovan som eventuell enda deltagare.

Tog med mig kamera, sugkoppsstativ och diverse tillbehör då jag hade en tanke på att eventuellt kunna vara lite kreativ idag, men det rakt igenom klappruttna ljuset gjorde det hela någorlunda omöjligt.

Nytt försök imorgon, eller på onsdag, eller för all del, på fredag, när i stort sett samma tur återupprepar sig igen. Klargöring av loktåg, körning av loktåg till Hallsberg, långrast, körning av loktåg hem, rundgång och avställning av loktåg.

Rinse and repeat.

För att krydda dagens övningar så har jag åtminstone klarat av årets omgång slutprov på fortbildningen. Misslyckades med att misslyckas i år med.

Frågan är då alltså, vad skall jag roa mig med tisdag, onsdag och fredag i Hallsberg nu? Kanske en skulle vara lite wild and crazy och ta en fredagspizza för att fira avslutningen på veckan?

Alla möjligheterna finns. Eller något.

Jag lovar. Jag ska försöka bli lite mer positiv framöver. Eventuellt när november är förbi och lite hopp återvänder?

Eller har ni möjligen något bra tips på hur man piggar upp sig denna mörka, eländiga månad i slutet av 2016?