Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Varje gång…

Varje gång man får spår av ambitioner så är det samma visa, uppdateringar, uppdateringar, uppdateringar och fler uppdateringar att installera.

Skärmdump Android Studio

Kan vara ett tecken på två saker. Antingen öppnar jag Android Studio alltför sällan eller så uppdateras det alltför ofta. Magkänslan säger att det mer är mig det är fel på än Android Studio.

Kortblogg idag. Japp.


Föregående

Öppet hus

Nästa

Dubbel-T

  1. Jag har också sådana appar som vill uppdatera sig VARJE gång jag startar dem. Okej, vissa av dem använder jag inte särskilt ofta men alltså… Garmin Connect. En gång i veckan i alla fall och uppdatering varje gång. Det var också en av anledningarna till att jag slutade använda Filezilla en gång i tiden. Att snabbt slänga upp en fil på en FTP-server tog liksom tio minuter eftersom jag var tvungen att installera uppdateringar varje gång.

    Hopplöst.

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: