Fotografiska mästerverk

Eller nja, kanske inte direkt då?

Däremot är det lite exempelbilder från första dygnet eller så med iPhone 7 Plus, en i vidvinkelläge och två i normalläget så att säga, motsvarande 56mm i 35mm-formatet.

iPhone 7 Plus exempelbild
Normalläge, motsvarande 56mm
iPhone 7 Plus exempelbild
Vidvinkellläge, motsvarande 28mm
iPhone 7 Plus exempelbild
Normalläge, motsvarande 56mm

Bilderna är uppladdade i sin fulla storlek, för den som känner ett behov av att granska ytterst nära. Tagna i fönsterljus så ganska typiskt för vad man normalt (?) använder sin mobilkamera till.

Överlag positivt inställd. Bilderna gör sig givetvis mycket bättre på telefonens lilla skärm än fullt förstorade på min 27″ iMac, men ändå klart godkänt.

Liten besvikelse att normalläget, det som folk hänvisar till som teleläget, inte ger bildstabilisering vilket det hade behövt jämfört med vidvinkelläget som blir mer förlåtande överlag mot skakningar.

Nåväl, kul överlag att kunna skifta mellan de två brännvidderna. Klart intressant variant! Blir än mer spännande att testa fusk-bokeh sen, när den finessen kommer så småningom. Ser potential även om jag inte är helt övertygad om det goda i att fuska!

Batteritiden för övrigt, hittills mycket nöjd! Den överlevde med råge min arbetsdag som började kl 04:20 imorse, trots podlyssnande, instagrammande, meddelanden hit och dit och lite allmänt pillande. I skrivande stund är det 60% kvar på batteriet och då har den varit aktiv i snart 13 timmar…

Lovande är ordet alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.