Liten blev stor

DSC01748

Det kändes nästan en smula tragiskt när jag tryckte på knappen och genomförde en fullständig återställning utav enheten avbildad ovan, en enhet som tuffat på så länge i min ägo utan att direkt bråka eller behöva återställas en endaste gång under sin livslängd. Tills nu det vill säga, nu när den inom kort går vidare till en ny ägare.

Tro det eller ej, beslutsångesten gällande ny surfplatta höll inte i sig värst länge utan bara tillräckligt länge för att springa på en flång ny iPad Pro 32 GB under en surfstund på Blocket. Några mejl fram och åter senare så hade vi bestämt att ses under en paus i gårdagens arbetsdag. Innan gårdagen var över vandrade jag runt med en fortfarande inplastad kartong med texten iPad Pro.

DSC01741

Så, efter detta var det inte mycket mer rimligt att göra än att fotografera av lillpaddan, lägga upp den på blocket för att inse att efterfrågan faktiskt var tämligen stor på en bättre begagnad iPad mini av första generationen, säkerligen delvis hjälpt av det faktum att den tar SIM-kort också…

Med viss självinsikt så undvek jag att börja pilla med den nya plattan redan igår kväll, risken för än större sömnbrist än normalt var lite för överhängande. Idag däremot, idag har jag styrt upp allt och så smått börjat vänja mig vid det lite större formatet. Nu ska jag bara fortsätta kasta pengar efter Apple för att få fatt i lite tillbehör också. Den där pennan exempelvis, den är lockande, även om jag kanske inte riktigt vet vad jag skall ha den till.

Avslutningsvis, tack för allt lilla iPad mini, du har tjänat mig väl genom åren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.