Hipsterburgaren – återbesöket

Ja, det är återigen dags att höra mer om hipsterburgare. Lev med det helt enkelt.

Hur som helst så var det idag dags att göra ett litet återbesökBurgerssons eftersom de lite strategiskt öppnade klockan 12 och jag hade min rast mellan 11 och 14-isch sådär. Gott om tid för att avnjuta en hipsterburgare kort och gott.

Sprattelvatten
Ramssons

Ramssons

Dagens måltidsdryck fick bli ett glas sprattelvatten med tillbehör. Även om en burgare av denna klass gör sig allra bäst på ledig tid med tillhörande god öl så är detta knappast ett dåligt substitut. Alkohol och tjänstgöring går ju som bekant aldrig ihop, någonsin! Självklarheter liksom.

Som ni kanske anar av bild nummer två där uppe så fick det idag bli en månadens burgare, en Ramssons. Blev lockad av den redan innan jag klev innanför dörrarna, när jag stod och spionerade en smula innan öppningstid. Jag kan knappast säga att jag ångrar mitt val utan snarare tvärt om, detta borde vara ett stående inslag på menyn.

Denna Ramssons kan mycket väl vara den godaste hamburgare jag någonsin har ätit, i alla kategorier. Bättre än senaste besöket, bättre än burgaren på The Barn, bättre än den där sjukt efterlängtade burgaren på Max efter flygresan hem från semestern i höstas. Bättre än allt!

Däremot ångrar jag en smula att jag inte tog de där västerbottenostslungade pommesen istället för dessa potatis- och ostbollarna faktiskt. Dessa var okej men pommesen senast var en religiös upplevelse helt i sig.

Det går egentligen inte att beskriva detta utan att det låter överdrivet, nästan religöst fanatiskt om vi skall vara sådana. Hamburgare kanske är min nya religion?

Hur som helst, så kan jag inte rekommendera detta ställe varmt nog. Friggagatan 14B i Göteborg när ni har vägarna förbi och de har öppet. Att vara där när de öppnade såhär en vårigt varm och go söndag är inte alls dumt men förra omgångens kvällsbesök funkar minst lika bra det med.

Enda nackdelen med detta är bara att jag vill ha mer! Mycket mer! Igen! Oftare! Vilket inte direkt är hälsosamt varken för den personliga krockkudden eller plånboken…

För övrigt är bilderna i inlägget tagna med den Samsung Galaxy S7 som just nu tjänstgör som arbetsverktyg. Om jag är sjukt sugen på att skaffa mig en egen? Ja, det ämnet kan vi avhandla i ett alldeles eget inlägg faktiskt!

Ett svar

  1. […] hålla i, att använda (med Google Nu startskärm…) och att ta bilder med, som jag nämnde i föregående inlägg. Bättre bilder än min nuvarande iPhone 6 tar, utan någon större […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.