I ett mindre kaos

Vardagsrummet

Status i vardagsrummet den 10/5 2015. Ett mindre kaos av möbler och prylar uppställda där det fanns en smula plats över.

Nu, någon timme senare på dagen, så har kaoset minskat en smula. En uppsättning á 4 byråar av MALM-modell har bytt ägare, likaså soffbordet som så prydligt står uppställt mot högra väggen. Två sidobord av LACK-modell flyttar vilken minut som helst och saker har bytt position lite av och till.

Kvar att göra är att skifta TV-bänk, ett projekt som innebär ett mindre kaos utav sladdar och elände. Ett projekt jag gärna skjuter på framtiden en smula. Troligen inte så länge som jag velat dock.

Kaoset har en enorm fördel med sig dock. Kaoset innebär att jag och min son förvandlats till vi och min son. På ytterdörren står det ett namn till och nu börjar det bli allt mer svårt att kalla sig något annat än sambo.

Som med allt vad gäller relationer, så lär det väl även här förekomma en och annan som tänker ”Oj, så snabbt!”, kanske rent av uttalar det. Till er vill jag hälsa, att ni har inget med den saken att göra och att ni tveklöst gör bäst i att hålla de tankarna för er själva. Det är alltför lätt att lägga sig i andras liv och andras beslut, utan att ha en susning om bakomliggande anledningar. Motstå den frestelsen..!

Nu väntar ett mindre kartongrally innan allt är klart och den andra lägenheten är helt tom. Det får bli en annan dag dock. Något oklart när bara.

Det blir bra när det blir klart, den saken är säker.

Och om maffiatjänst undrar, så är det inte en TV, det är en bildskärm för att konsumera strömmande media, i sin nuvarande form helt oförmögen att ta in licenspliktiga tjänster…

Ett svar

  1. Christian

    Härligt! Kul för er! Minns själv detta kaos allt för väl när det blev ett namn till på min brevlåda. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.