Jag och mina lurar

Det finns i mig en viss förkärlek för teknik i alla dess former, vissa former mer än andra dock.

En av mina märkliga favoritinköp är hörlurar i alla dess former och jag har i min ägo fler par än någon, någonsin lär behöva. De nedan avbildade, AKG K619, är de senast inköpta till samlingen.

AKG K619 hörlurar

Dessa lurar hittade jag tursamt nog dessutom till ett riktigt bra pris och inte nog med det, dessutom till halva det priset tack vare en rea. Extra tursamt var det även med tanke på att de skulle ersätta ett par nästan identiska AKG K618 som gått sönder bara någon enstaka dag innan detta.

Jag måste säga att just detta par hör till mina absoluta favoriter, dels tack vare sin fjärrkontroll för iPhone, dels för att de för sin prisklass faktiskt låter riktigt bra och dels för att de sitter riktigt bra på huvudet på det.

Just nu, i skrivande stund, så spenderar jag min reservtur med att lyssna igenom favoritlistan på Spotify med dessa lurar fint placerade på skallen och bara njuter av lite musikalisk egentid.

Ett tips bara sådär från ingenstans, om någon letar efter hyfsat prissatta lurar till sin bärbara musikutrustning. Även om dessa lurar nu visserligen är utdaterade och ersatta av nyare teknik och design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.