Flygplatsen, tagning 2 – dag 342/365

Landning
Canon EOS 6D, 35mm, ISO 400, 30,0 sek vid f/13

Det fullt naturliga att göra efter att man just kommit hem från en heldag i Hallsberg av alla ställen, är väl att packa ihop kamera och stativ för att bege sig ut i mörkret va? Vi kan åtminstone ta och låtsas som det tycker jag. Planen var att ge sig ut på mitt nya ”favoritställe” för att ge mig an att fotografera stjärnhimlen. På vägen dit så konstaterade jag dock att jag först av allt kunde hinna med något annat, nämligen ankommande flight från Stockholm till Karlstad.

Så, en mindre korrigering av kursen och vips så stod man mitt i mörkret ute vid flygplatsen med hela paketet monterat och klart i full färd att hitta rätt inställningar. Även om det kanske inte blev helt som jag tänkt mig så blev det ändå helt okej och som av en händelse, så visade det sig att det idag var två månader på raken jag senast försökte mig på samma typ av tanke.

Får ta mig en liten funderare på hur jag kan göra detta än bättre vid nästa försök och även klura ut lite bättre hur stjärnhimlen skall dokumenteras på det. Dagens nära nog fullmåne hjälpte inte direkt situationen kan jag lova…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.