Nördigt värre – dag 197/365

Flygnörderier
Canon EOS 6D, 24mm, ISO 200, 1/800 sek vid f/8,0

Vad är allt det första man gör efter att ha haft en lång jobbhelg? Jo men givetvis tar man och åker första tåget ut från Karlstad till Stockholm. För att träffa en god vän då, men ändå. Tåg. Första som händer. Bara pyttelite skadad.

Nåväl, efter ett varv runt omkring vattnet i hufvudstaden så blev det den utlovade kebaben till lunch varpå äventyr på pendeltåg (mer tåg?!) och buss (seriöst?!) tog oss till ett mer rimligt färdmedel, d.v.s. en bil. Så, vad gör man då mot en stackars godtrogen vän? Jo, givetvis släpar man med denne ut till Arlanda för att vara lite lagom nördig sådär. Titta lite på flygplan. Mest för att det är rätt fascinerande i sig faktiskt. Plus att man alltid kan drömma lite om resor kors och tvärs då.

Arlanda bjöd ju faktiskt dessutom på en stunds sol idag, värmande sol! Dessutom fick jag ju även se den där Dreamlinern i flygande skick för första gången. Wow, eller något. Men jag är alltjämt lockad av att resa med den, så som den där Dryden gjorde och bloggade om.

Nåja, dagen var bra, tågen gick precis sådär fint som när jag själv brukar spaka dem och jag är nu bara lagom astrött efter en ärligt talat rätt lång dag.

I morgon återgår vi till den vanliga vardagen, d.v.s. spaka tåg själv. Kan själv!

2 svar

  1. ”Den där Dryden”. Haha! Norwegian flyger väl Dreamlinern även inom Europas gränser? Det är ju bara att boka (som jag brukar säga). 😉

    1. En får kolla runt lite! Hade ingen riktig koll på vars den avbildade kom ifrån, men lite senare dök det upp en från Bangkok i varje fall, så det verkar bli fler av dem som faktiskt flyger istället för att stå på marken numer! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.