ewenson.se

Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Unikt – dag 111/365

Blomsterfotograf

Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/250 sek vid f/8,0

Eftersom jag gillar att vara unik och ändå hade rast så tänkte jag, att jag går minsann till Kungsträdgården och fotograferar körsbärsträden som blommar för fullt just nu. Jag menar, det är ju nästan ingen annan som gör det!? Typ…

Nåja, man kan alltid hitta sin egen vinkel. Inte för att det är något direkt unikt med att fotografera någon som fotograferar blommande körsbärsträd i Kungsträdgården heller då. Men det här är min variant för den här gången, lev med det helt enkelt!

Körsbärsträd i blom

Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 200, 1/250 sek vid f/10

Nåväl, man kan fördriva tiden på rasten på sämre sätt, helt klart, utan tvekan!


Föregående

Bland blommor och bin – dag 110/365

Nästa

På plattformen – dag 112/365

  1. hampus60

    Jag gillade dina blommor, klickade upp bilden i ny egen flik samt ökade till 150%. Otroligt så fin skärpa det är på bilden. Har Du provat själv? Toppen.

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: