Jag har en plan..!

Ett gott tecken på att kreativitet och inspiration börjar komma så smått åter, är att jag nu, redan flera dagar i förväg har en plan om lördagens fotografering. Dock förutsätter då den här planen att SMHI och vädergudarna fortsätter att sammarbeta och leverera någorlunda likt den prognos som just nu ligger för lördagen.

Väderprognos

Planen är, att helt frivilligt på min lediga lördag, göra i stort sett samma sak jag gjorde i lördags, när det var jobbhelg. Det vill säga ställa klockan på trakterna av åt helvete för tidigt, brygga en panna kaffe, ta med några färdiga mackor och bege mig ut på dejt med kamera, teleobjektiv och stativ.

Jag har en plan, jag har en plats, jag har transportmedel och just nu, har jag även en lovande väderleksrapport! Frågan är om jag vill ha sällskap eller om jag ska behålla idén för mig själv..?

Ett svar

  1. […] för hemgång och fotografering av solnedgång, men det var ett tveklöst byte alla dagar i veckan. Planen min från häromdagen verkar alltjämt lovande och nu är allt förberett för en tidig morgon. Så […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.