Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Utsikten – dag 80/365

Utsikten

Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/60 sek vid f/8

Jag kan inte direkt säga att utsikten från min förarhytt inte alltid är på topp, men ikväll, då var det jävligt svårt att klaga! Se bara, vad som moder natur bjöd på i vår färdriktning! Extra tur att jag idag även hade duktig elev som körde så att jag med gott samvete kunde ägna någon lugn minut åt kameran och att bara njuta utav detta skådespel utanför frontrutan.


Föregående

Gosedjur – dag 79/365

Nästa

Lite kameraporr – dag 81/365

4 kommentarer

  1. Calle

    Suveränt vad fint

  2. Underbar! 🙂

  3. Fina bilder! 🙂

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: