Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Det våras – dag 82/365

Vårtecken

Canon EOS 6D, 135mm, ISO 200, 1/800 sek vid f/2,8

Det är svårt att inte vakna på gott humör, när man slår upp ögonen och inser att solen skiner utanför fönstret. Så efter de sedvanliga och livsnödvändiga frukostrutinerna (kaffe!!) så blev det att lite snabbt dra på sig någorlunda civiliserade kläder, hänga på kameran på min BlackRapid och ge sig ut på en promenad runt mitt kära Herrhagen. Även om solen stundvis nu doldes av sporadiska moln så var det en riktigt god och välbehövlig dos luft inför jobbet och som dessutom bjöd på en hel del vårtecken. Nu börjar det allt börja kännas riktigt bra, våren är här och det ska mycket till för att hindra den nu!


Föregående

Lite kameraporr – dag 81/365

Nästa

Frukost – dag 83/365

6 kommentarer

  1. Riktigt fin bild 🙂

  2. härligt vårtecken! =) Ha en fin kväll! =)

  3. Härligt med vår!

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: