Packning – dag 48/365

Packning
Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 800, 1/125 sek vid f/2,8

Idag roar jag mig kungligt, med att packa resväska. I morgon vid den här tiden är det meningen att jag skall befinna mig på Oslo Gardermoen där jag sedan kl 13.05 påbörjar flygresan mot New York via Amsterdam! Resfebern börjar göra sig så smått påmind kan jag lugnt säga!

Det blir en resväska och min Billingham med kamera/dator/laddare av alla de slag, men om jag bara tar med mig den i kabinen eller om jag ska försöka få med båda två samtidigt, det har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Kanske får prova väga framförallt resväskan sedan för att se om jag ens FÅR ta med den i kabinen.

Snart nog väntar några timmar tvättstuga för att få lite mer rena kläder med mig, därefter ska bilen tankas och fyllas på med spolarvätska inför resan. Parkering vid flygplatsen är bokad och betalad idag, kostade på mig en förbokning i parkeringshuset precis jämte terminalen rent av, 800 NOK kunde det få vara värt att sätta sig i en bil som INTE är täckt av snö på söndag eftermiddag.

Största utmaningen för dagen blir nog att komma i säng till kvällen och att därefter faktiskt lyckas somna på det med!

För resterande del av den här veckan kan jag inte riktigt utlova att alla dagars bilder kommer att publiceras just den aktuella dagen utan att vissa får bakdateras en smula, men bilder för alla dagar, det kan jag lova att det blir!

I morgon bitti påbörjar jag alltså en resa på över 700 mil, vilket är rätt sjukt men samtidigt även jävligt läckert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.