Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Dagen som försvann – dag 38/365

Frukostmacka

Fujifilm X-E1, 35mm, ISO 3200, 1/250 sek vid f/4

Jag hade en storslagen plan (?) om att faktiskt göra något nyttigt av den här lediga dagen, som inleddes med att lämna sonen på dagis vid 9-tiden. Men sen när jag kom hem gjorde jag nog ett av de större misstagen på länge, jag köpte Civilization V via App Store. Sedan tog dagen slut illa kvickt och nu sitter jag plötsligt här vid 22-tiden och stressbloggar efter att kvickt nog ha slängt ihop mackan ovanför till frukost i morgon. Kvar finns dessutom den där ordentliga duschen jag skulle ta i god tid under dagen.

Är huvudet dumt får hela jag lida…


Föregående

Fettorsdag – dag 37/365

Nästa

Inspirerande värre! – dag 39/365

  1. Svar: Tack så mycket 🙂

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: