Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Avslutat kapitel – dag 29/365

Lutande Bryggudden

Canon EOS 6D, 67mm, ISO 800, 1/1000 sek vid f/5,6

Så var det äntligen dags, att på gott och på ont få avsluta kapitlet Orrholmen och min gamla lägenhet som jag då blev innehavare av från maj 2013 till januari 2014. En lägenhet jag lämnar tillsammans med mängder av minnen och känslor. Den lägenheten som blev min första egna efter separationen förra året, en liten språngbräda mitt under allt tumult som obönhörligen uppstår.

Första varvet dit för dagen var för att låsa upp till städfirman på morgonen, andra varvet för att låta KBAB besiktiga lägenheten och för att lämna av nycklarna en gång för alla. Så nu flyttar snart nog nästa hyresgäst in och jag kan släppa åtminstone allt det fysiska som har med den lägenheten att göra, för att gå vidare i livet med allt det har att erbjuda.

Riktigt hur jag skall känna inför allt detta vet jag inte, men kapitlet Orrholmen är åtminstone avslutat och återstår gör endast minnen, goda som dåliga.


Föregående

Tågresa – dag 28/365

Nästa

Tar det aldrig slut!? – dag 30/365

4 kommentarer

 1. yolo

  Du skulle tagit en bild från Orrholmen, hade passat bättre till inlägget!

  • Kanske det, kanske passar det bättre att ta en bild från min nya lägenhet som symboliserar det nya? Oavsett vilket glömde jag ta med kameran till Orrholmen igår och fick improvisera.

   • The Return of Yolo

    Men inlägget handlade endast om den gamla lägenheten, du nämnde aldrig något om den nya.Varför inte bara piffa upp en kombinerad bild, jag menar nått kort borde du väll ha ifrån gamla? Det må vara ett avslutat kapitel men alla dem positiva minnena ja.. Vi behandlar alla saker olika.
    Och du som redigerar och har dig vet ju hur lätt det är att kombinera en bild. Sen att vi är människor och gör misstag typ att glömma kamera är en annan femma, men glöm inte kameran nästa gång.
    Men ja.. Det var bara vad jag tyckte det här..

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: