Åter flyttplaner

Ett ämne som inte direkt kan kallas ovanligt i mitt liv och här i bloggen för den delen, men nu börjar det alltså luta åt flytt, IGEN!

Nu ska vi väl dock inte säga att detta kom som någon direkt överraskning, snarare har det väl varit tanken hela tiden, att endast bo i min lilla 1 RoK som en övergångslösning under separation och äktenskapsskillnad.

Men, de senaste veckorna har spenderats med att skriva/skicka intresseanmälningar hej vilt runt omkring här i staden. De flesta varianter av bostadsbolag har provats på och sakta med säkert har det börjat dyka upp erbjudanden som skall övervägas.

Nu kan jag ju knappast säga att jag ser fram emot ännu en flytt, långt därifrån snarare. Däremot är det och förblir ett nödvändigt ont, hur ekonomiskt det än må vara att bo i en 1 RoK med en hyra på runt 3200 kr/mån så är det faktiskt inte så värst trivsamt i längden. Även om det med lite vilja gick att få plats med en soffa här inne i det enda rummet, så är det en smula trångbott.

Förhoppningen ligger nu i att kunna få tag på en 3 RoK för att kunna ha ordentligt med plats för mig själv såväl som min son, något som inte direkt är möjligt idag, åtminstone inte på ett praktiskt sätt.

Dessvärre tycks oturen vara som sådan att de flesta intressanta lägenheter, de har tillträde redan 1 december eller gärna ännu tidigare för den delen. Detta ger en sådär lagom smärtsam ekonomisk upplevelse med 3 månader utav dubbel hyra!

Men, vad tusan skall man göra annars, när hyresmarknaden i staden är så speciell som den ändå är!?

Förhoppningsvis finns det anledning att återkomma i ämnet inom kort ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.