Premiärtur

Premiärtur 2013

Efter många månaders väntan och längtan var det igår dags, vårvädret var tillräckligt för att jag inte längre kunde motstå att ställa på bilen för i år! Visserligen bjöd gårdagen på mellan -1 och -3 grader så det var inte fullt lika varmt och gôtt som det varit när snösmältningen på allvar satte igång, men det fick ändå duga för att väcka liv i min kära bil!

Så, efter ett antal timmars återuppladdning av batteri så startade äntligen pärlan och jag kunde bege mig ut ur garaget och iväg till närmaste biltvätt för att åtminstone spola av det värsta lagret damm som samlats sedan oktober.

Därefter blev det en stadig tur på över 10 mil för att dels låta batteriet ladda ordentligt och för att själv få njuta till fullo av denna högtidsdag. Det tog inte många kilometer innan man åter påmindes om vilken kärlek man kan ha till en liten bil, hur stor njutning denna maskin kan bjuda på när tillfälle ges.

Efter att ha besökt metropoler som Väse och Molkom var det åter dags att parkera pärlan i garaget igen, med ett om möjligt än större sug efter fler åkturer så fort väder och temperatur tillåter…

Bäst av allt, nu är säsongen 2013 igång, hoppas på många och härliga chanser till att köra min lilla bil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.