Efter sånär en månads väntan, 6 november till 4 december, så ringde postmannen äntligen på dörren idag! Med sig hade han en diskret liten brun låda som efter id-kontroll och signering räcktes över till mig. I denna lilla diskreta bruna låna låg något väldigt efterlängtat, nämligen min nya iPhone 5!

iPhone 5 svart

Det tog allt sin lilla tid, och under väntan så blev det som bekant även en iPhone 4S inbytt för att klara den värsta abstinensen!

Helt lätt blev det dock inte, hade i förväg beställt hem ett nano-SIM, en ny, ännu mindre variant av SIM-kort. Trodde jag åtminstone. När det väl var dags att installera SIM-kortet i telefonen kunde jag kallt konstatera att det inte var ett nano, utan ett micro-SIM som skickats ut från Telenor!

Blev till att för andra gången denna dag klänga på sig allt vad vinterkläder heter och bege sig ut på en rask promenad ner mot staden och närmaste Telenor-butik. Väl där kunde problemet dock snart lösas och jag kunde vandra hem med rätt storlek på SIM-kort!

Men, nu är allt frid och fröjd här hemma, alla obligatoriska appar är installerade, ringsignaler, smsljud och annat skoj är inställt och klart, nu återstår bara att njuta av att än en gång vara åter i sekten Apple!