Skadad som man är, kunde man inte hålla sig längre, det blev en äppeltelefon ännu en gång efter att smått hysteriskt tröttnat på den där Samsungen som bott hos mig ett tag.

Apple iPhone 4S

Efter ett snabbt och smidigt byte är jag nu innehavare av en iPhone 4S vilket även blir min fjärde iPhone totalt sett. Tidigare har såväl iPhone 3, 3Gs och iPhone 4 varit i min ägo. Frågan alla (?) förvirrat ställer sig är väl närmast varför det blev en 4S och inte 5, som bekant är den nyaste och senaste inkarnationen av äppeltelefon?

Leveranstiden…

Dessutom kunde jag byta till mig denna iPhone utan att lägga några slantar emellan, därmed kunna överleva en stund till utan att behöva lägga några extra pengar i denna eviga väntan.

För jo, visst finns det en iPhone 5 beställd, beräknad leverans ligger ännu minst en vecka bort i tiden, förutsatt att UPS får det rätt från början då. Senast det begav sig, när leverans av min iPhone 4 skedde en gång i tiden, fick de faktiskt till det rätt redan från start! Läser man sig dock galen på andras kommentarer på nätet så kan viss oro utveckla sig, många missnöjda personer…

iPhone 5 svart

Många (?) kanske frågar sig varför man väljer iPhone igen, men det är bara något visst med det, även om gränssnittet inte längre är nämnvärt inspirerande eller särskillt vackert så finns det ändå en helhet i system som är svårslagen. Visst är det så att man knappast är unik med en iPhone längre, långt ifrån faktiskt, men varför vara det hela tiden?

Dessutom hade jag nästan hunnit glömma denna känsla av byggkvalité som återfinns i Apple-produkter, sådan milsvid skillnad mot Samsung att det närmast är pinsamt att nämna de tu i samma mening!

Frågan alla (?) ställer sig nu, är väl hur länge jag kommer vara nöjd med iPhone 5 när den väl kommer? Eller har ni kanske redan tröttnat på detta ständiga hattande fram och tillbaka..?

Nåja, jag skriver ju trots allt mest för min egen skull ändå, terapi eller något sådant!