ewenson.se

Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

På höstpromenad

Strålande solsken denna söndag, någon enstaka plusgrad i solen, kallare än så i skuggan. Kort och gott en ganska vacker höstdag och som gjord för att ta sig en promenad med kameran i gott sällskap!

Vi två

Sagt och gjort, på med kläder på stor som liten och ut gick vi. Det blev en stillsam promenad runt Klarälvens vatten, en nätt liten promenad á 2 timmar totalt innan vi åter befann oss inomhus i värmen igen.

Efter en kopp te och en stunds bildredigering blev det ett 10-tal bilder att visa upp, två exempel här i bloggposten och resterande återfinns på Flickr i albumet “Höstpromenad” för de nyfikna typerna!

Trädet

Klaga nu inte alltför mycket på de mycket tråkiga bildtexterna, det är inte min starka sida helt enkelt…

Kan även tillägga att dagens uppsättning bilder är de första som jag redigerat i den nyinförskaffade utgåvan av Adobe Photoshop CS6, min första helt lagliga version av “stora” Photoshop och som gjorts möjlig tack vare prenumerationstjänsten de lanserat. Det är helt enkelt en aning lättare att leva med 300 kr/mån för att få tillgång till det, än att på direkten hosta upp drygt 9000 kr..!


Föregående

Stor eller störst?

Nästa

Kaffekapsel

2 kommentarer

  1. Har du någon större anledning till att betala 300 kr /månaden än att bara skaffa Gimp? Inte mycket jag saknar efter att ha gått över dit. Möjligtvis macron.

    • Den största anledningen är väl helt enkelt att jag trivs med Photoshop? Nu är det visserligen bra länge sedan jag använde Gimp, men senast jag gjorde det så kom jag helt enkelt aldrig riktigt in i programmet som sådant.

      Gratis är gott, men ibland inte rätt för alla!

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: