… men bada, det gjorde vi!

Utsikt vid Bomstad-Baden

Det ser åtminstone varmt ut på bilden, och lufttemperaturen var väl hyfsad åtminstone! Däremot kan man väl knappast ge mycket beröm för vattnets temperatur, betydligt varmare än senaste badet i Siljan men ändå knappt ovanför nivån uppfriskande.

Idag gick det åtminstone att vara i vattnet i några minuter utan att frysa onämnbara kroppsdelar av sig, men bästa platsen att vara på var nog ändå på stranden, halvnaken och njutandes av solens något sånär värmande strålar!

Bevakande mamma

Men allt som allt hade vi det riktigt bra där på stranden, en riktigt trevlig badplats och med gott sällskap. För min del blev det två varv ner i vattnet på riktigt, unga fru Ewenson tog ett ordentligt dopp, farmor Ewenson ett och Kaspian, ja, han höll sig mest i strandkanten med sina leksaker.

Frågan är väl, kommer det bli fler chanser att kunna njuta av en badstrand denna sommar? Bittert nog får man väl säga att det känns en aning tveksamt…