Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

I Nässjö finns det pizza sägs det..!

I kategorin helt vansinniga idéer hittar vi dagens nyligen planerade lilla roadtrip, som allt började med en oskyldig länk till ett webb-tv klipp på DN om vinnaren av pizza-SM som då tydligen gått av stapeln!

Därifrån gick det till kommentarer om att godaste pizzan minsann finns i Nässjö, varpå det påpekades att om vägarna gick förbi Nässjö skulle det påståendet allt sättas på prov!

Plötsligt, så blev det visst så att vägarna skulle gå förbi Nässjö, denna järnvägsmetropol i Småland som egentligen inte riktigt ligger så att man har vägarna förbi utan att ta en jävla omväg.

Så, lördagen den 5 maj så åker jag, förhoppningsvis med något sällskap dessutom, från Karlstad till Nässjö via Mjölby där en deltagare hämtas upp. Väl framme i denna metropol så möter vi upp ytterligare en skvatt galen järnvägare som tar sig från Stockholm för just syftet att utvärdera Nässjö-pizza!

Första etappen på Den galna matresan 2012 är alltså planerad, vad kan det bli mer..? Kanske en tripp till Göteborg för att kolla in en enkilos hamburgare kan ligga bra till som andra etapp..!


Föregående

Vänern runt

Nästa

En natt i Oslo

3 kommentarer

  1. Nässjöpizza har man ätit ett antal gånger, när man råkar jobba i stan.. Den 5’e maj har jag reserv dessutom, kanske ska ätas pizza då, för att fira denna Nässjöpizzadag? 😉

    • Absolut, det tycker jag! Har du tid över när vi trillar in så häng på! 🙂

      • Lär ju ha all tid i världen imorgon (idag) när jag sitter reserv och (antagligen får vi väl säga) inte gör någonting. Vilka är det och vart hade ni tänkt äta? Gick inte att skicka meddelande direkt på fejjan till dig! 😉

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: