Leksaker, leksaker, leksaker..!

Flyttaredag var då som bekant temat för dagen, Lastbil 5 kallar Statoil varianten för, dvs det största man får köra med vanligt B-körkort, ett medvetet val för att endast behöva köra ett varv denna flytt av då rätt naturliga skäl..!

Jag kunde tämligen omgående konstatera att det var ett bra val, för den var utrustad med en bakgavellyft, vilket jag ju då inte haft chans att leka med förut, och som man, tämligen lättroad sådan dessutom, så kunde det väl inte bli bättre?

Lastbil 5 alá Statoil

Visst, det tog ett återbesök vid macken för att få viss guidning i hur faen den hela fungerade mer exakt, men när man väl fick ordning på det hela var det ju tämligen skoj!

Sen kan jag ju inte direkt klaga på hela denna procedur med att spendera en massa mil längs landsvägarna heller, det är ju som bekant något jag trivs rätt väl med!

Själva flytten i sig gick ju tämligen bra, tog väl en tre timmar eller så att flytta ur lägenheten och placera allt i flyttbilen istället, inkl fikapaus på det. Vissa svordomar kan ha förekommit, men inga allvarligare skador på flytthjälpen eller möbler, tror vi…

Imponerande nog tömdes bilen dessutom mycket kvickare än den fylldes, dryga timmen tog det tack vare extra hjälp från förra helgens flyttare. Detta innebar ju dessutom att flyttbilen kunde återlämnas redan ikväll, istället för i morgon förmiddag, vilket då ger mig sovmorgon då istället, om Kaspian tillåter..!

Två flyttar avklarade hittills då i februari, endast mina föräldrars återstår, sen får ingen flytta på ett bra tag, eller om de ska göra det, så får de i vart fall se till att ha en flyttbil med bakgavellyft som jag kan leka med, då är det lite okej..!

Men om man skulle sova en stund på detta kanske?

2 svar

  1. Haha! Roligt att det är åtminstone någon som uppskattar att använda en bakgavellyft. Du har inte lust att följa med som hjälpreda när jag jobbar extra som C-chaffis? 😛

    1. Bara jag får köra liften är det lugnt, fast jag kan inte garantera att det alltid är i den ordning du önskar..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.