…den börjar väl kl 9.18 måndag morgon, efter dryga 4 timmars utfört arbete, som veckans första och enda tjänstgöring? I vart fall tycker jag det, just idag, just nu, eftersom det är så min långhelg ser ut just denna vecka!

Efter lite kreativt tittande i schemat här för ett tag sedan konstaterade jag att just denna möjlighet fanns, till en kostnad av 3 semesterdagar, för att få 6 sammanhängande lediga dagar, eller nästan 7 för den delen, eftersom nästa pass börjar först 12.27 kommande måndag!

Egentligen skulle jag förvisso ha slutat redan 07.37 imorse, enligt ordinarie schema, men eftersom jag blev tillfrågad om jag kunde tänka mig byta tur, och få en mindre mängd jobb och marginellt ändrade tider, så tyckte jag väl att det lät väldigt bra!

Så, vad är då planen för den kommande vecka, vad skall den fyllas med?

I N G E N T I N G !

Typ, i vart fall, inget är planerat, utan bara passa på att vila upp sig ordentligt nu efter den där traumatiska upplevelsen i att det föll snö igår, flera millimeter dessutom!

Sen får vi väl se, ledigheten inleddes med en trevlig fika i godan ro på Rosteriet tillsammans med en kollega, och det är väl inte omöjligt att det kan bli mer av den varan de kommande dagarna..?

Men, det är ett senare bekymmer, först skall jag nog gå och jaga iväg katten som ockuperat min plats i sängen, sova ikapp lite sådär!?