Vältajmad ledighet!

Ibland gäller det att ha en aning tur med planeringen på jobbet, för precis som när Lill-Berit härjade för ett tag sedan, så är jag ledig även nu när det varnas (DNSvD) om busväder, för i kväll väntas det alltså både större mängder snö i kombination med vind, en inte helt optimal kombination för någon form av trafikutövning kort sagt.

Som synes bjöd ju redan gårdagen på en hel del snö, men i ett lite mer avgränsat område, vilket då inte ställer till med några större katastrofer. Men detta kommande väder är ju lite mer heltäckande om man säger så!

Dessbättre har jag då redan jobbat klart för dagen, den biten klarades av redan 09.18 i morse efter att ha kört från Stockholm till Karlstad, innan kontaktledningsfelet som uppstod skall tilläggas, vårt tåg var i rätt tid, eller åtminstone inom felmarginalen hela vägen hem.

Morgondagen bjuder helt och hållet på ledighet, som sig bör för att ladda upp inför helgens jobb, som inleds redan kl 05.02 på lördag morgon, så den stora frågan är vad den arbetsdagen kan bjuda på, om det nu skall bli sådant busväder till kvällen och morgondagen?

En ännu större fråga är dock denna om vinterskor, skall jag trots allt tvingas ner till en skoaffär och hosta upp surt förvärvade slantar, bara för att moder natur inte kan bjuda på lite barmark och lågskovänligt väder denna vinter!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.