Som jag skrev igår har vi alltså haft mina föräldrar här på besök över helgen, och med sig har de haft lite smått och gott från min uppväxt som har hittat ut i dagsljus under deras pågående utrensning av lägenhet och förråd inför deras planerade flytt.

Bland annat har jag dels fått återse min under barndomen så älskade nalle “Björne” som man väl minst sagt kan kalla en aning sliten vid det här laget. Utöver detta har även en del av min samling “pins” hittat hem hit och sist men definitivt inte minst, min gamla samling hockeykort!

Dessa hockeykort är till stor del daterade runt 1994-95, dvs när jag var 10-11 år gammal. Vid det laget var det här med hockeykort tämligen nytt i landet, och detta var något man höll på och byta och dona med i skolan. Givetvis var man ju tvunget till att ha ett favoritlag, och för min del blev det tydligen, av inte helt klarlagd anledning, Boston Bruins!

Boston Bruins logotyp

Nu är ju mitt egna intresse av dessa hockeykort tämligen litet i dagsläget, men en tanke finns i att det kanske, för någon, finns ett värde i dessa, samlarvärde? Troligen är väl intresset i detta landet tämligen litet, men eftersom det finns en butik här i stan som pysslar med detta, så tänkte jag åtminstone avlägga ett besök där för att undersöka det hela!

Och om inte annat, så var det en solklar “trip down memory lane” när man bläddrade igenom pärmen med kort!