Samma sak varje gång, man är i affären, handlat klart det man nu skall ha, och sen skall man välja kö, och här går det märkligt nog alltid fel!? Oavsett hur många fler kassor än en som är öppen, kan man garantera att man alltid väljer fel!

Så var även fallet idag, var bara in lite hastigt för att proviantera lite inför middagen som snart skall lagas. Kommer fram till kassan och får möjligheten mellan att välja en lång kö, eller en jättelång kö, varpå jag väljer den senare först, eftersom den är närmast och jag är lat…

Konstaterar en liten stund senare att den andra kön verkar röra sig, till skillnad från min, och gör en liten smidig rörelse åt sidleds för att istället hamna där istället, big mistake!

Efter en kortare stunds totalt stillestånd i båda köerna, rasslar det till fullständigt i den jag nyss var placerad i, självklart. Strax därefter öppnar en ny kassa, bortanför den kö jag inledde köandet i, självklart.

Min kö då?

Jo tack, vi blev omkörda av såväl sniglar som sengångare, flera gånger om.

Men nu är jag hemma igen, och bitter.

Man skall aldrig någonsin byta kö, faktiskt..!