Blev faktiskt klar med allt fix med bloggen igår, ni vet allt det där merarbetet jag beskrivit förut, dvs att gå tillbaka genom tiderna och redigera alla hundratals inlägg som inte varit i korrekt kategori samt satt ut etiketter på dem alla, ett tämligen omfattande jobb eftersom jag insett nyttan med detta tämligen sent i bloggens liv.

Nu är det i vart fall avklarat, i natt, runt 2.00 eller så, efter flertalet timmar med fix som slutspurt så blev det faktiskt klart. Alla bloggens inlägg hör nu hemma i någon kategori och har minst en etikett, och allt är därmed betydligt mer sökbart än förut. Exempelvis kan man söka på alla inlägg i kategorin ewenson.se för att läsa allt om bloggens liv, eller varför inte inlägg i kategorin Graviditet som kan räknas som tämligen självklar, eller saker med etiketten strul kanske, om man är sadistiskt lagd..?

Nåväl, nu gäller det bara att fortsätta hålla efter mig själv och noggrant kategorisera och etikettera alla inlägg..!