Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Bildbomb: Mariebergsskogen 6/11 -11

Ja, håll i er nu, här kommer en bildbomb från dagens besök i Mariebergsskogen i gråvädret! Eftersom jag alltjämt saknar ordentlig kamerautrustning är samtliga bilder tagna med min iPhone 4 med applikationen instagr.am och filtret X-pro II som passade extra bra i dagens gråväder!

Behöver jag för övrigt nämna hur intensivt jag saknat ordentlig fotoutrustning idag..?


Föregående

Att skapa merarbete för sig själv…

Nästa

Att vila sig trött..?

2 kommentarer

  1. Vilken busig get. 🙂

    Vad har ni för roligt ställe där nere i Karlstad? Både djur och lek.

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: