Att vila sig trött..?

Känns lite som det i vart fall, för jag har då inte gjort nämnvärt många knop idag, har legat och vilat ögonlocken en stund, och är ändå långt ifrån pigg..?

Har den däringa långa Göteborgsturen idag nämligen, man kör tåg 357 Karlstad – Göteborg, där turen startar med att man byter av ett redan klargjort tåg i Karlstad, och lämnar över till växlingspersonalen i Göteborg, tämligen lindrigt alltså. Därefter avnjuter man 4 tim 50 min kvartstid i Göteborg, med fördel i hotellrummet på First Hotell G, där jag just nu då befinner mig, innan man återvänder hem till Karlstad med tåg 372 som dessutom lämnas över till en annan förare som kör det vidare till Örebro för kvällen.

När allt går som det ska, jobbar man alltså tämligen lite, och vilar för det mesta, och ändå är jag alltså trött..?

Det enda jag gjort här i Göteborg är det sedvanliga varvet i Nordstans galleria, El Giganten, Telenor, MacForum, Hemköp, ni vet, standard 1A! Därefter upp på hotellrummet för att avnjuta lite från Hemköp inköpt kyckling som lunch/middag varefter resterande tid fördrivs med hjälp av datorn, bortsett från en 20 minuters blundande i sängen för att avhjälpa en dos huvudvärk då.

Fördelen med detta hotellet är även att det finns vattenkokare på rummet, vilket innebär att jag redan klarat av en kopp te, och är snart inne på min andra, det finns även kaffe såklart, men i sådant där tveksamt pulverformat, och det stadiet har vi redan passerat..!

Har även gjort en insats med att kategorisera och tagga gamla inlägg, hela 2011 och 2010 är nu klart, bara resten kvar då, tio sidor med inlägg eller så, gör om och gör rätt…

Om en 45 minuter eller så är det väl dags att lämna rummet och bege sig ner mot plattformen, för att styra färden hemåt igen, för att vila lite mer i soffan hemma kanske?

Kanske man börjar bli lite sjuker?

Eller är det bara stor kaffebrist efter helgens mer te-inriktning..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.