Ljudnörd..?

Va? Vem? Jag..!?

Kanske lite då…

Och som sådan är det förträffligt dumt att sitta och läsa recensioner på hörlurar som är mycket dyrare än vad man egentligen har tänkt sig kika på, oerhört rakt igenom korkat faktiskt. Men lik förbannat sitter man då här och suktar efter B&W P5 alá 2698 kr på Hi-Fi Klubbens hemsida, och jag som hade hörlursfunderingar i prisklassen 500 – 1000 kr jag.

B&W P5Se så tjusiga de är, med äkta läder och annat fånigt, komplett med en tillverkares namn som står för halva värdet ungefär. Trodde jag gick igenom detta lite med de Marshall Major jag hade nu ett halvår eller så, ruskigt läckra och komplett med en klassisk design med tillverkarens namn som gjorde de där sista 499 kr på priset, men utan att jag skulle bli helt nöjd med ljudet i dem.

Jag har sedan tidigare besök ett par Denon AH-D501 som förvisso spelar musik förträffligt bra för det mesta, men som inte är fullt sådär portabla som jag kanske skulle önska, inte så lätta att släpa med sig på jobb och annan underhållning bara sådär, vilket även var anledningen till att de där Major-lurarna råkade bli inhandlade i våras.

Frågan är då, om man kommer kunna släppa tankarna på de däringa lurarna ovan, och nöja sig med något i stil med Urbanears Plattan, AKG K 518 LE eller något annat i den prisklassen, eller om man bara kommer att ha de en begränsad period innan man tröttnar igen, och ger sig ut på jakt ännu en gång..?

2 svar

  1. […] var för övrigt även och lyssnade på B&W P5 som jag skrev om igår hos lokala Hi-Fi klubben, njuuuuutning, och ännu farligare för […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.