Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Nya vanor

Jahadå, söndag kväll och så var den lediga helgen över, snabbare än den inleddes!

Helgen har fått avnjutas med lite nya vanor, inte fullt så trevliga vanor heller för den delen, Kaspian, sonen i hushållet har nämligen lagt om sina morgonvanor de senaste dagarna, och vi som tidigare har kunnat sova så gott så fram till 8-9 på morgonen utan större besvär har de tre senaste mornarna fått njuta av en pigg 3-åring som gjort storstilad entré i sovrummet runt 6.30-7 eller så.

Med storstilad menas en sådan entré som hade fått en elefant i en glasfabrik att uppfattas som något smidigt, tyst och elegant.

Sonen i fråga har nämligen kommit farandes på sin Bobby Car med en sådan fart och ljudnivå att man nästan skulle kunna tro att man vaknat på närmaste F1-race bara sådär, ett inte helt angenämt sätt att påbörja sin dag kan vi väl säga!

Frågan är nu om detta har varit en tillfällighet som bara råkade komma den helg jag hade ledigt och tänkt mig få sova ut en aning, eller om det är något permanent tillstånd som kommer att fortsätta?

Dock har vi ikväll konfiskerat den unge mannens Bobby Car, och hoppas att det kanske minskar hans lust att kliva upp så attans tidigt imorn, och om inte annat bör det väl vara en minst sagt uppskattad konfiskering om man frågar grannarna som bor under oss…

Vi hoppas på det bästa i vilket fall, det är just nu en väldigt klen tröst i att vi har varit så bortskämda som vi varit hittills med sonens sovtider, och att vi egentligen inte borde klaga, men ändå, detta är tortyr för sjusovare som mig och min fru!

Vi vill ha tillbaka våra sovmornar!


Föregående

Hur man förbrukar 6 månaders dos tur på endast 30 minuter

Nästa

En sådan där vecka…

5 kommentarer

 1. Ja, det vill vi! 😉

 2. Ni får garanterat tillbaka era sovmorgnar när unge herr son har kommit i tonåren… 😉

 3. Ja nu när jag äntligen fattar något tycker jag att det är himla roligt. 🙂
  I början höll jag dock på att bli galen. Speciellt eftersom det “ska” vara så enkelt. Det tyckte inte jag. Fast det är väl såklart olika vad man tycker. 🙂

 4. finns faktiskt lite alternativ på somliga bokstäver, men ja Yngve är väl det vanligaste. Dock så hade ju programmet Ylva som alternativ eftersom den uppfattade samt upprepade namnet.

  Jag hade gett väldigt mycket för att bli väckt klockan 6.30 av en pigg son! Längtar så tills jag får barn!

 5. Tack så mycket för tipset! Ska definitivt testa det. 🙂
  Det är så svårt när man är helt ny och inte hittar vart felet ligger.
  Minuset med distansutbildning är ju att man får läsa sig till allt.

  Hehe, så det kan gå (:

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: