Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Lugn…

…bara lugn alla Karlstadbor, det var inte flyglarmet som gick idag på eftermiddagen, det var bara unge herr Kaspian som misstyckte en aning om vad man gör i närheten av en fontän.

Milt sagt kan man säga att pojken har röstresurser, mer oroligt kan man säga att det blir ruskigt spännande att klara av nästa läkarundersökning så småningom, det här med hörsel är väl inte helt viktigt va..? Märkligt egentligen att någon som är så liten kan producera ljud som är så höga, under en sådan lång tid som en snart nog treåring kan göra!?

Meningskiljaktigheter

Detta var alltså på plats i Mariebergsskogen dit vi hade promenerat för dagen, med min älskade Angelika som gör sitt bästa för att hålla god min. Man kan väl direkt säga att man inte är fullt så sugen på att gå på nämnvärt många fler utflykter i den närmaste tiden med tanke på dagens utbrott, som närmast fick Grimsvötn att likna en fjärt i rymden.

Men hur man än vrider och vänder på det hela, så är det allt förlåtet när kvällen kommer och den unge mannen kommer och hämtar en, drar en i fingret in till sitt rum, då det är dags att lägga sig för dagen och därmed så skall det läsas saga.

Var det någon som sa berg-o-dalbana..?


Föregående

Fullkomligt spänningslöst…

Nästa

På äventyr i mörka Småland!

  1. anneli

    tänk alexandrahumör brukar jag säga till angelika när hon misströstar
    (förlåtet alex)

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: