Saab lyckas igen, ja, överleva dvs, åtminstone för stunden!

Ganska fascinerande hur detta lilla bilföretag ständigt lyckas hålla näsan ovanför vattenlinjen trots alla sänken som hänger på dem!? Man måste ju säga att det allt såg bra mörkt ut i de senaste omgångarna av avstannad produktion och indrivningar av skulder, men tro fan om de inte lyckas i elfte timmen få tag på finansiering från Kina, eller som Teknikens Värld skriver; “Saab lånar 525 miljoner – produktionen kan starta“!

Saab 9-5 SportCombi

Detta var ju klart trevliga nyheter, jag vill ju fortfarande se bilen ovan, nya Saab 9-5 SportCombi ute på vägarna! Däremot förstår jag sällan eller aldrig hur de lyckas, Saab har fler liv än en katt, det är en sak som är riktigt säker!

Frågan är om, och i så fall när ryssen Antonov blir helt klar och godkänd som finansiär, och vad han kan bidra med för att kanske ta Saab bort från denna ständiga panik efter finansering och röda siffror.

Hoppas nu på en stunds lugn och ro för detta lilla envisa bilföretag, det har de väl förtjänat nu..?