Då sitter vi här, med varsin dator i knät i en av få monterade möbler, soffan! Allt detta sker i vårat nya vardagsrum i våran nya lägenhet i Karlstad!

Flytten har gått riktigt bra måste jag säga, huset tömdes på 1,5 timme på morgonkvisten och strax efter 8:30 styrde vi mot Karlstad via Motala, för att hos Angelikas mamma lämna TV samt hälsa lite på katterna innan färden fortsatte!

Väl framme i Karlstad gjorde vi ett försök att hämta nycklar på den adress som stod på lapparna, vilket inte gick så bra, där var det full ombyggnad som pågick! Nytt försök på tillfälliga lokalen, men nej, lunchrast serru! Nåväl, vi gjorde väl samma sak vi och fyllde på de hungriga magarna innan ett tredje, och nu mer lyckat försök att hämta nycklar gjordes!

Liten guidning i tvättstuga och förråd och sen bar det av upp i huset för att kolla in våran nya lägenhet, för första gången dessutom! Vi hade aldrig varit här före detta, och var väl aningens nervösa kanske..?

Hur som helst så trivs vi riktigt bra, alldeles lagom lägenhet för oss tre med ett badrum där man faktiskt kan vara flera personer samtidigt i! Kaspians sovrum ligger förhoppningsvis bra till, och vårat är i andra änden på lägenheten med en stor garderob för alla kläder!

Soffan och sängen är nu monterade och klara, vissa kökslådor har packats upp och några skåp har börjat fyllas på, ännu är det en enda stor labyrint av flyttkartonger! I morgon blir det en sväng till IKEA, nytt matbord och stolar behövs, samt lite mer med för den delen…

Vi har även hunnit med en sväng på stan samt lite god pizza på Gino’s mitt i stan, riktigt mysig liten pizzeria måste jag säga! Dessutom fantastiskt god pizza, fast det kanske bara var flyttmagen som talade..?

På det stora hela tror jag nog att vi kommer trivas riktigt bra här i lägenheten samt i Karlstad, och hoppas nu att även Kaspian instämmer i det hela!