Ytterligare lägenhetslängtande..!

Burr, loggade in på nätbanken tidigare idag och fick mig ytterligare ännu en anledning till varför det ska bli skönt att bo i lägenhet igen, bortsett från det tidigare gnället om gräsklippning, snösnottning och allmänt huspyssel så kan vi lägga till en sak till, och om jag redan gjort det, påminna ytterligare en gång!

Elräkningar! Burr! Fy! Usch!

Nära nog 3800 kWh förbrukade detta lilla hus under december tydligen, det är mer än vad vi gjorde av på ett helt år när vi bodde i radhuset/lägenheten i Lambohov tidigare! Skrämmande rakt av! Och dyrt! Ack så dyrt!

Blå blixt

Det jag är ruskigt glad över just nu, är att jag beslutade mig för att binda elpriset på ett år under sommaren, ungefär i den vevan man pratade om att elpriserna minsann inte skulle vara så hemska under vintern. Jo tjenare..!

Räknade lite på det, inkl allt vad avgifter på nät och el och moms och hela faderullan vad gäller tillägg så hamnar vi på ett elpris om c:a 1,3 kr/kWh, snittpriset på el under december låg hos Bixia med motsvarande inräknat på 1,7 kr/kWh, dvs vi sparade drygt 1500 kr på att ha vårt elpris bundet just nu! En klen tröst när räkningen totalt, inkl allt hamnade på dryga 5600 kr!

Bara 2,5 vecka kvar i huset nu, bara en hemskt elräkning kvar att betala! Upprepar det där i ett mantra och försöker glömma eländet nu..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.