Flytten närmar sig!

Allt mer börjar man inse att flytten snart är här, och det är väl kanske på tiden med tanke på att det är ungefär 2,5 vecka kvar tills dagen F!

Flyttkartonger

Men ändå försöker man förneka packandet in i det sista, tro att flyttkartongerna fyller sig själv, att möbler flyttar sig utan påverkan. Tyvärr är ju inte riktigt så fallet, även om vi skall ha flyttfirma som bär och kör denna gången så får vi allt packa själv..!

Pratade lite med denna flyttfirma idag då, och trevligt nog siktar de på att vara på plats här kl 7 på morgonen, vilket passar oss bra eftersom vi gärna blir klara så snart det går! Innan dess har vi ju lite prylar kvar att sälja av, köra till soptippen och då som sagt, massor att packa!

Tog i varje fall ett litet steg idag genom att skruva ner skrivbordet jag haft sedan min tid i Falun nu till kvällen, ett av de objekt som skall till närmaste återvinningscentral tillsammans med den bokhylla som jag strategiskt (?) nog placerade allt som låg på skrivbordet i, kändes genomtänkt redan när jag gjorde det.

Varevigaste gång man ser sig omkring ser man nu saker som skall packas, vilket är klart icke-roligt! Jag är så trött på att flytta nu så det är inte sant, måtte denna nya lägenhet i Karlstad vara en vi trivs ordentligt i så att vi kan bo kvar på ett och samma ställe lite längre än ett år åtminstone!

Och egentligen borde jag spendera denna timme mellan 20 och 21 när Angelika ser på TV med att packa, men det är ju SÅÅÅÅÅÅÅÅ tråkigt!

Ett svar

  1. att flytta är ingen hit alls. men ibland så måste man ändå;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.