Tillbaka i Karlstad för två dagars jobb, och inte bara jobb utan rent av min Göteborgspremiär, mina första egna två turer till Göteborg väntar idag samt i morgon, samma tur, samma tåg och närmare bestämt 367 samt 376. Ska bli skoj faktiskt, även om banarbetssträckningen söder om Trollhättan är störningskänslig så är banan väster om Vänern i stort sett väldigt charmig, loktåg med 4 eller 5 vagnar normalt sett.

Göteborgs vapen

Har efter helgens jobb hunnit med att vara hemma en sväng, efter att på söndagen blivit inställd till Stockholm, följt av att lagom till min ankomst till Stockholm som passåkare, blivit inställd även på returresan måndag morgon. Detta blev till en viss fördel för mig, då jag istället för att köra Stockholm – Karlstad och sedan spetsvända för att planerat vara hemma till 12-tiden, kunde komma hem till familjen redan vid 8-tiden på morgonen!

Skönt att vara hem en sväng, saknar min familj väldans mycket, men nu är det knappa månaden kvar innan vi flyttar, dvs snart dags att börja packa så smått..!

Gårdagens resa tillbaka hit till Karlstad gick fint, i och för sig tack vare att jag kollade upp lite i förväg och valde att resa från Linköping drygt en timme innan jag skulle gjort det egentligen, kom fram till att jag hellre spenderade en timme på fiket Sultan i Katrineholm, än chansade på 25 minuters bytestid med dagens sista anslutning till Karlstad, ett klokt beslut då mitt ordinarie tåg ankom Katrineholm mer än 1 timme efter att tåget mot Karlstad gick…

Sitter så smått och funderar på om man borde käka någon lunch innan avresan, troligen vore det klyftigt, men man ska ju orka också…

Fast lite pytt är väl i och för sig aldrig fel..?