webbpysslare, pappa, make och lätt nördig, utan inbördes ordning

Sakta men säkert…

Allt fler bitar börjar så smått falla på plats inför flytten till Karlstad, lägenhet från februari 2010 är mer eller mindre klar, det saknas en kråka på ett papper innan vi med säkerhet kan säga det bara. Dessutom har jag bokat flyttbil 31 jan – 2 feb så att vi kan transportera vårt boende upp till Värmland, hela härliga 4700 kr + bränsle går det på, yey..!

Det som fattas är frivillig bärhjälp på båda platserna, samt ett boende för mig perioden december – januari, men jag har förhoppningsvis fått ett bra napp där!

Idag är det även min femte sista tur i Linköping, en liten dagsväng på Malmö väntar. Imorgon skall vi på äventyr då mitt tåg ner till Malmö blir omdirigerat via Helsingborg, det blir ju intressant..! Måndag väntar min sista pendeltur på mig, och tisdag kör vi tidigaste morgonen i Linköping 03:48 och tåg 218 mot Stockholm. Inte långt kvar nu, känns duktigt overkligt måste jag säga.

Nåväl, snart dags att göra sig i ordning, 529/544 väntar som sagt!


Föregående

Utseendefixerad

Nästa

På äventyr i okända spår

  1. Mikko

    Just det, tågen avgår 1 timme tidigare från Malmö, men i rätt tid från Hässleholm och norrut. Kan bli lite förvirrande med tågnummer som inte stämmer med ordinarie avgångar.

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén