webbpysslare, pappa, make och lätt nördig, utan inbördes ordning

Casa del Ewenson

Jahapp, igår var man då upp och ordnade med boendet vi skall flytta till i februari, tittade på ett tillfälligt boende åt mig för december och januari, samt skrev ett kontrakt med följande boende!

Casa del EwensonDet blir alltså en hyresrätt på Herrhagen i Karlstad, 3 RoK och 84 m2 och ända uppe på 4 våningen, Angelika kommer älska detta..! Hyran blir på drygt 7500 kr inkl parkeringsplats, inte fullt så billigt som vi önskat, men ändå klart billigare än vad vi bor nu, och bara det är en klar fördel!

Flytten sker då 1 februari 2011, vilket blir mycket intressant, så tight har vi aldrig flyttat förut, vi har alltid haft minst två veckor på oss, oftast rent av en månad. Denna gången har vi inte riktigt råd eller lust med dubbla hyror, även om det underlättar. Istället har vi funderat på att anlita en flyttfirma, och hade idag besök av en besiktningsman som kikade lite och gav ett prisförslag, 12 500 kr skulle det gå på hos den firman, det är lockande! Även om flyttbil i sig är billigare, ungefär halva kostnaden, kräver det mycket mer jobb av oss med att bära in/ut allting i bilen, köra till och från Karlstad, bränslekostnad..!

Vi får se om vi kan skrapa ihop pengarna som behövs, det är inte omöjligt!

Hur som helst kan det i varje fall vara läge att göra en ordentlig plan inför flytten, vad som skall göras, hur, när och allt vad det heter, denna gången måste allt klaffa på en gång!

Men först skall jag börja där uppe, och jobba mig genom julen, sen får vi ser hur det går!


Föregående

Den sista dagen

Nästa

Flyttbestyr

4 kommentarer

 1. Hejja
  gud vad roligt !!
  det blev en stor lägenhet.. 😀 SKOJJ ..
  vi ses till julen 😀

  • Vi får se hur det blir med julen, på preliminära schemat jobbar jag hela dagen på julafton samt dagarna runt där, beror lite på när du kommer till Sverige samt när du åker tillbaka till varma Grekland också! 🙂

 2. Vad kul. Nu är det klart att även jag ska flytta till Karlstad (från Stockholm), så då blir vi kollegor där borta.
  Jag letar nu lägenhet för fulla muggar…

 3. oooh kul att kolla på planlösningar 😀

  svar: FINARE? du ska få se fin skylt, tro mig 😉

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén