ewenson.se

Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Att sälja på blocket.se

Det är en prövning utan dess like, nästan oavsett vad man säljer, nästan oavsett vad man skriver i annonsen, blir man mer eller mindre bombarderad med mer eller mindre idiotiska förslag och försök till prutning…

Eller vad sägs om människor som mailar med ett bud som är halva begärda priset (hur tänkte du nu?) och sedan, stick i stäv med vad som är beskrivet i annonsen (skickas EJ!) begär att få varan skickad med postförskott. Vänta lite nu, läskunnighet? Tankeverksamhet? Ett litet halvhjärtat försök kan ni väl åtminstone mäkta med..?

Fast strax efter kom ju i och för sig ett bud på 25% av begärt pris, det tar vi väl..?

Ett nyare fenomen är dessutom folk som skicka inledande text på svenska, för att sedan förvänta sig svar på engelska, sakerna skall skickas hit och dit och tvärs och kors, och ja, i annonsen står det fortfarande att inget skickas..?

Är det verkligen för mycket begärt att man läser igenom annonsen helt och hållet? Att pruta är helt okej, men inom rimliga gränser, man inleder inte med skambud, helst inleder man inte med budgivning alls, det kommer i slutet på en affär, inte i inledningen! Ska det verkligen vara så svårt!?

Suck!


Föregående

Att drömma sig bort en stund…

Nästa

Vi ser det snöar!

2 kommentarer

  1. Lina Ewenson

    Världen är full av idioter och de tycks bara bli fler….

  2. När jag la ut min sex månader gamla iMac 24″-värstning förra sommaren så fick jag en hel hög med skambud, allt från 5 papp till 7-8 när jag begärde 14. Fick den tillslut såld för nästan 14 men vad tror folk? Att man håller på med välgörenhet?

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: