Måndagens arbetsbit är avklarad sedan mer än två timmar tillbaka, ännu en gång stod alltså morgonjour på menyn, och ännu en dag verkar trafiken ha flutit på bra, eftersom ingen ringde och väckte mig, det gillar vi! Pallrade mig upp runt 9-snåret och petade i mig lite frukost och kaffe för att piggna till något i varje fall.

Inte vet jag riktigt varför jag skulle piggna till heller, dagen har fortsatt i samma tysta ton, ingen har ringt och efterfrågat mina tjänster, nästan så man börjar fundera på om telefonen är trasig..?

En av mina kära kollegor fick dock till slut ett positivt besked angående jobben i Karlstad, åtminstonde tror jag det var resultatet av hennes glada miner där i soffrummet, själv väntar vi envist vidare på det där samtalet med någon form av besked. Eller som damen på personalavdelningen uttryckte det i förra veckan, “det går undan nu…”, jojo, tror vi har lite olika tolkning av det där hon och jag…

Men, åter till den eviga väntan nu, räkna dammtussarna under tiden kanske?