Den eviga väntan…

Idag börjar jag 14:25, lite lagom sådär, så att man tycker att man borde kunna hinna med hur mycket som helst innan jobbet. Men det blir aldrig så?

Istället sitter man djupt försjunken i sin väntan av att det ska bli dags att klä på sig och åka till jobbet?

Idag har jag visserligen en något sånär bra ursäkt, i och med att jag jobbade fram till 02:04 inatt, därmed sov jag lite längre idag, och så ska man ju äta frukost och allt sådant. Fast ändå sitter man och sneglar upp mot klockan mest hela tiden.

Då är det nästan bättre med tidiga mornar, man går upp, går på toa, klär på sig och åker till jobbet, allt inom 45 minuter eller så, det är lagom, ingen evig väntan där inte!

Dagen spenderas i varje fall på norrgående färd, först till Stockholm för att sitta där i en halv evighet eller två, och sedan fortsätta till Gävle för att där ställa av tåget för natten.

Därmed blir det synd om Angelika som även ikväll skall överleva ensam med Kaspian, då Angelika fortfarande är förkyld samtidigt som Kaspian är på sitt tvåårspigga vis jättefrisk, en inte fullt lyckad kombination.

Jag däremot mår ganska bra, bara min röst som inte riktigt spelar med i rätt division känner jag, men det kan man leva med!

Men nu ska vi vänta en stund till, bara en halvtimma kvar innan det är dags att göra sig klar, snart så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.