Lokförare, pappa, make, fotonörd och allmänt lycklig

Stormjagande

Sitter och slöar lite i soffan, Discovery-channel visar Stormchasers och det gör mig allt bra sugen på att jaga lite själv, vet inte riktigt vad det är som lockar, men det är nog lite åt samma håll som när man var ute och fotade flyg på Arlanda, jakten på något som egentligen inte är så viktigt, utan mer bara för jaktens skull.

Stora moln över Östergötland

Nu har vi ju inte riktigt lika extremt väder i det här landet som i USA, men att jaga åskväder skulle ju faktiskt vara ganska skoj i sig, synd att det ska vara så dyrt att åka bil bara, annars hade det varit en perfekt eftermiddag/kvällssysselsättning!

Eller så är det bara semester-rastlösheten som talar..?


Föregående

Det bidde en lång dag…

Nästa

Blixt och dunder

2 kommentarer

  1. mamma

    välkommen haha

  2. mamma

    hit alltså om du har tråkigt

Gör mig glad och skriv en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: